CampZone Badge 2019

De Nerdette leert … Python

In de zomer van 2019 heb ik tijdens CampZone een Python-applicatie geschreven. Met behulp van een aantal vrienden, de CampZone Badge en 24 regels aan Python-code schreef ik een applicatie waarbij mijn nickname over de badge bouncte.

Het was fantastisch <3

Python Code Snippet

Het was ook een tikje frustrerend want ik wilde meer dan ik kon. Dus ik besloot dat ik meer wilde leren over Python.

Programmeren met Python is namelijk niet moeilijk. Ik ben door dit kleine project nu overtuigd dat iedereen kan programmeren, dus ik heb wat projecten voor mezelf bedacht om te gaan doen. Want zoiets zelf kunnen programmeren is echt heel gaaf!

Time to get the Nerd on like a true Nerdette! Ik ben begonnen met Head First Programming van O’Reilly en ben van plan om ook Automate the Boring Stuff With Python te gaan gebruiken.