Fijne Android App: Deliveries

Regelmatig bestel ik iets online. Of het nu gaat om kleding, LEGO of een nieuwe telefoon, de webshops zijn gewillig – en mijn bankrekening moppert af en toe. Maar het is soms wel enorm lastig om al die bestellingen bij te houden. Met de app Deliveries is dat een stuk eenvoudiger geworden.

Elk pakket dat ik verwacht, zet ik in de app. Met de T&T-code en de keuze uit (een héle ruime hoeveelheid) nationale en internationale pakketbezorgers en mijn postcode voer ik een bestelling in. Elke bestelling kan ik een naam geven en aan een categorie koppelen. Nadat de bestelling gesynchroniseerd is, krijg ik status-updates per pakket in de app.

Deliveries is voor mij het einde van continue mails doorscrollen en linkjes openhouden in mijn browser voor updates, heerlijk!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.