De Nerdette

A female nerd. Usually has glasses and braces. Nerds usually have nerdgasms when a nerdette walks into the room. Their glasses will fog up and they’ll get really nervous.1. I’m going to ask that nerdette if she wants to go to the Star Wars convention with me.
2. The popular girls broke that nerdette’s glasses.

Urban Dictionary

Bovenstaande definitie is is wel een klein beetje hoe ik mezelf zie, al is het natuuurlijk wel een beetje gechargeerd (het is immers wel Urban Dictionary).

Al jarenlang ga ik naar LAN-party’s. Ik hou van gamen, zou het liefste altijd de nieuwste gadgets kopen (maar mijn bankrekening disagrees) en ook al praten mijn vrienden vaker over tech dan dat ik écht leuk vind, ik vind het wel interessant!

Ik ben een Nerd, en een vrouw. En dit blog gaat over de typsiche nerd-shit die ik tof vind.

Dus Hello World. Welkom bij De Nerdette!