Podcasts: Alle Geschiedenis Ooit

Sinds een ongeveer een jaar luister ik podcasts. Als je dat nooit eerder gedaan hebt: doen! Radio luisteren, maar dan waar en wanneer jij wilt. Een paar weken geleden heb ik Alle Geschiedenis Ooit ontdekt, een podcast die gemaakt wordt door amateurhistorici Nynke de Jong, Arco Gnocchi en Thom Aalmoes.

Het gaat écht over van alles. Van de Grieken en Romeinen tot en met Amelia Earhart, het bloedbad van Nanking tot en met de moord op John Lennon. En natuurlijk, want dat kan bijna niet anders, over de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Ze doen het superleuk, je kunt je eigen verhalen ook als suggestie geven voor een aflevering en je merkt aan alles dat ze het oprecht leuk vinden om de podcast te maken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.