Podcast: Dit komt nooit meer goed

Het schuurt, het heeft diepgang, er mag gelachen worden: Een van mijn favoriete podcasts is Dit komt nooit meer goed. ‘Want er gaat vaker iets fout dan vlekkeloos goed.’ Roos Schlikker en Malou Holshuijsen hebben gesprekken met gasten over gênante momenten in hun leven, foute keuzes, heftige gebeurtenissen, wanhoop, maar ook humor en relativering.

Wat ik zo fijn vind is dat het een podcast is over dingen die fout gaan, maar dat er toch eigenlijk vrijwel altijd wel een sprankje hoop te vinden is. En in het ergste geval werkt het voor mezelf enorm relativerend. Want iedereen heeft het wel eens lastig. En dat mag ook een keer in de spotlights komen.

Te beluisteren via in elk geval Podimo en Spotify, gemaakt met Dag en Nacht Media.

Dit komt nooit meer goed - logo

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.