Weekend tv-binge: Country Comfort

Netflix Country Comfort

Sinds Netflix in 2013 in Nederland beschikbaar is, heb ik eigenlijk altijd een account gehad. Ik heb dan ook al heel wat series gekeken (en soms zitten bingen). Van Orange is the New Black tot Queer Eye, van Anne with an E tot Bodyguard: ik kijk veel en van alles ?

Een ‘pareltje’ dat ik bijna in één avond heb zitten kijken is Country Comfort. Ik zeg ‘pareltje’ want oh hemel wat is het slecht, maar tegelijkertijd, wat is het genieten. Country Comfort heeft de setting van The Nanny – je weet wel, die hilarisch serie uit de jaren ’90 van en met Fran Drescher – maar dan in country sferen.

Foto van Rotten Tomatoes
Eddie Cibrian – foto via Rotten Tomatoes

Een weduw-vader (hállo Eddie Cibrian) met 5 kinderen en (uiteraard) een vriendin die niet bij hem past krijgt een nieuwe nanny, Bailey, die eigenlijk een zangcarrière ambieert. In 10 afleveringen van zo’n 20 minuten leren we de familie en Bailey kennen, en kun je meeleven met de avonturen die ze beleven.

Eddie Cibrian heb ik eerder al eens gezien in Take Two, een serie die maar 1 seizoen gedraaid heeft. Take Two ben ik gaan kijken nadat Hart of Dixie gestopt was – en de hoofdrolspeelster daarvan zat ook in Take Two. In Country Comfort speelt Cibrian, Beau, die tegen beter weten in Bailey (gespeeld door Katharine McPhee) als nanny inhuurt. Overigens is Katharine McPhee óók geen onbekende: ze heeft eerder in de serie Scorpion de rol van Paige gehad.

Country Comfort is makkelijk, cheesy, niet-spannend maar wel grappig. Ik ben benieuwd of er nog een seizoen gaat komen van deze sitcom!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.