Android – customizing

Sinds een paar jaren ben ik terug van Apple naar Android gegaan met mijn telefoons. In 2018 heb ik een OnePlus 6 gekocht, maar toen die qua camera traag begon te reageren heb ik een OnePlus Nord gekocht. En net als met de OnePlus 6 kon ik het niet laten om deze te customizen zoals ik dat wil.

Met een aantal apps (een paar heb ik betaald) heb ik een opmaak van mijn telefoon kunnen maken waar ik blij van word en die sowieso uniek is.Nova launcher als vervanger voor de OnePlus launcher. Een paar jaar terug heb ik de premium versie aangeschaft en via de Play Store was dit makkelijk terug te zetten.

KWGT voor widgets. Eerlijk is eerlijk: het is niet een makkelijk programma om mee te werken. Ik gebruik voorgeprogrammeerde widgets om het mezelf makkelijker te maken. Er zijn verschillende pakketten met widgets (gratis en premium) beschikbaar. Ik heb Magenta en Unity KWGT gebruikt voor de weer en de kalender widget.

Met Icon Pack Studio heb ik op bijzonder makkelijke wijze alle icoontjes van de geïnstalleerde apps omgezet naar strakke, kleurige iconen.

De achtergrond is van OnePlus zelf.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.