TV-shows: Upload

Er zijn veel gave series gemaakt de laatste jaren, de een meer origineel dan de ander (looking at you, Country Comfort!) maar er zitten ook echt interessante producties tussen. Zoals Upload, die een beetje in de vibe past van The Good Place. De serie speelt zich af in het jaar 2033, waar je na je dood kunt kiezen om je bewustzijn te uploaden in de cloud, zodat je contact kunt blijven houden met je nabestaanden.

Nathan Brown komt te overlijden na een auto-ongeluk en wordt geüpload naar Lake View, een van de duurste plekken waar je je bewustzijn naar toe kan sturen. Nathan leert al gauw zijn persoonlijke assistent kennen, Nora, die in de echte wereld hem helpt met zijn nieuwe ‘bestaan’. De serie zou ik een dramedy noemen: een mix tussen komedie en drama.

Upload is een leuke, vlotte serie die te zien is op Amazon Prime. De producer heeft ook aan de basis van The Office (US) en Parks and Recreation gestaan, twee series die ik met veel plezier gekeken heb.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “TV-shows: Upload”