Kallax struggles – maar victory!

Vanavond heb ik een Ikea kast in elkaar gezet. Dat deed ik niet helemaal volgens het boekje – het was ook verre van perfect zelfs. Ik had er deurtjes bij gekocht en daarbij hoorde een inzet-stuk van karton. Uiteraard ging dat ont-zet-tend soepel. Oh wacht, we hebben het over mij natuurlijk …

De eerste heb ik er dus binnenstebuiten in gemonteerd. Ik was te druk bezig met bedenken hoe het er in moest dan dat ik keek of er een voor- en achterkant was – terwijl ik echt wel zag dat er een afgewerkte kant en minder afgewerkte kant was. Ach, een kniesoor die er op let ?

Ikea raadt aan om te werken met schroevendraaiers en een hamer, niet met een boormachine. Ik heb mijn accuboormachine gebruikt, want dat ging sneller. En ja, ik ben een paar keer uitgeschoten en dus zit er her en der een krasje aan de binnenkant.

Na 1 deurtje gemonteerd te hebben, ging ik aan de slag met de tweede. Dat ging niet zo makkelijk, ik werd wat chagrijnig en gefrustreerd en had er niet veel zin meer in. Tot ik bedacht dat ik de kast net zo goed neer kon leggen. Niet volgens het boekje, maar het ging wel makkelijker! Zitten de deurtjes recht? Niet helemaal. Maakt het me uit? Bijzonder weinig!

Nu heb ik een nieuwe kast, is er weer wat meer opgeruimd in mijn huis – en heb ik uiteraard een lading Ikea-karton om bij het oud papier te doen ?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Kallax struggles – maar victory!”